Restore!!!

uti hujung minggu (2 hari + 1 holiday) nie aku tak balik ke Serdang. Banyak kerja nak di settlekan, semua nie nak di submit this Monday. And that will be MAYA and Media Philosophy. Tapi semua nie adalah niat di hati lar, namun lain plak jadinya..

Apa yang dah jadi? Hahahaha, melepak, sat in front this lame PC, surfing and mendownload jadah – jadah yang ada. Owh ya, aku lupa nak bagitau korang yang connections MMU dah kembali bernyawa, malah lebih baik dari sebelum nie!! Hahahahahh gembiranya aku!! Terasa la hidup ni ada pengisian, eceh!! ~jadah ape!!

MMU dah ada 8MB connections, memang laju lar. Kalo dulunya aku pernah download trailers dari Apple.com dengan rate 40kbps tapi tidak lagi sekarang. Right now, skali download boleh cecah 600kbps, dan average-nya dalam 300kbps kebawah lar. File yang sebesar 21MB tue dapat di download dalam masa tak sampai 1 minit, tak caya tengok gambar kat atas tue la..

Nampaknya pihak CITS peka dengan situasi yang di hadapi oleh students MMU nie.. :p Tak kisah la, janji hebat!!