Boring la

Adus, aku ingat cuti nie best. Rupa – rupanya bosan giler Bangun, makan, tengok channel 15/ 40/ 41/ 42/ 70/ 71/ 72/ 80/ 92 hohohoh then tido balik!! Ape nak jadi la dengan aku nie!!!

Sebenarnya banyak kerja yang nak kena buat, dan ade destinasi nak kena tuju. Kerja? Kerja – kerja kat rumah la, kawasan rumah, kolam ikan aku dan lelain. Destinasi? Aku nak kuar ke bandar sebenarnya, tapi pikir pasal duit, kalo pergi kang… check duit tak masuk lagi, tak best aa kalo nak beli n\’ blah. Demn!!! 😡

Petang tadi, keluar la jugak ke bandar, tapi dengan kete jelah. Itu pun nak cari casing komputer akak aku. Punya la susah nak cari kedai kat Kota Bharu nie. Tanye kedai tue, takde.. kedai ni takde. Hampeh tul, last – last ade gak satu kedai, tu pun kire nasib baik sebab tokey dah nak tutup kedai dah time tue.