Pulun

Adus, kenape lah aku rasa malas giler nak ke kelas Media Production (MPM) pagi nie. Memang liat giler aa nak bangun, walaupun dah lame sedar. Kelas MPM nie pukul 9.00 pagi, tapi aku sedar jam 8.00 pagi lagi. Aarh, malas la aku nak ke kelas MPM hari nie, biarlah si Bali, CBer dan Nasir ke kelas tue.

10:30 pagi, diorang pun balik. Eh, awal betul habis kelas tue. Heh, diorang bagitau, kelas tadi takde mende sangat, just bagitau mengenai Recording Techniques jer. Takde la aku rugi sangat, ahahks!! Ha, lepas nie kelas Media History, yang nie penting, sebab hari nie diorang combine sekali, Lecture+Tutorial. So, kena la pergi, kang tak pasal – pasal hilang 10% markah tutorial aku.

Keseluruhan, hari nie takde la boring sangat. Nak kata kalut, pun tidak. Tapi hari nie aku start bizi dengan project Design. Kitorang kena hasilkan Promo Poster bersaiz A3. So, hari nie, kitorang pulun buat buat poster, design itu ini, dan gie print atas glossy paper. Sekali print, habis RM12 ringgit. Erm, malam nie nak kena pulun buat sketches plak, ahahks!! Bizi, memang bizi!!