Author: siefer

Star Wars Episode III

Star Wars Episode III

Yeay, dapat tiket Star Wars Episode III. Pi mampus la sama Anakin tu, aku nak tengok JEDI beraksi je, terutama Master Yoda & Mace Windu. Baik korang pergi beli cepat-cepat, nanti sold-out straight sampai...

BORED

BORED

Ada apa dengan Blog? ada apa dengan Journal? Ape guna tulis kalau takde events yang happening sampai puncak alam? Waah, bosannya!! Jom gi Genting weh!! Jom la!!

May 1st

May 1st

Selamat menyambut Hari Pekerja. Selaku pekerja (tak) penuh masa, aku kena sambut jugak cuti ni. Disebabkan May 1st jatuh pada hari Ahad, means Isnin cuti. So hujung minggu ni cuti panjang, boleh la aku...

Packed

Packed

MMU dah start bercuti, dan untuk kali ni, MMU akan bercuti selama 2 bulan, cuti yang paling lama dalam sejarah penubuhan MMU Cyberjaya ini. Just for info, bagi manusia yang tak tahu lagi, cuti...

FA : Finalized

FA : Finalized

Kesian tengok budak-budak Film & Animation (FA) bertungkus lumus buat kerja-kerja promotions dan jugak buat editing semula. Apepun, tahniah aku ucapkan pada Ery, Adi, Mirul, Azril dan beberapa manusia lag sebab korang berjaya buat...

Shopping jap

Shopping jap

Kebetulan si Ery + Hadi ni nak pergi cari DV tape, VHS etc untuk kerja FA diorang, aku pun ikut diorang nak cari something yang dah lama patut aku beli. New HARD DISK. Harddisk...

BEN : Habis dah?

BEN : Habis dah?

Akhirnya…. the Last Paper kat MMU!!! Hoyeah.. tepat jam 4:30pm aku blah dari exam hall. Paper Cyberpreneurship merupakan penutup segala-galanya aku kat sini. Selalunyaa kalo manusia-manusia yang bergelar student ni habis exam, diorang memang...

BHM : Settled

BHM : Settled

Petang tadi, settled satu paper (BHM – Basic Economics, Management and Accounting), maka tinggal satu je lagi esok. Apa? Ingat aku student Multimedia tak kena belajar economics etc ni? Kena woo, semua ini berkaitan...

Tutup Kedai

Tutup Kedai

Dah tiba masanya untuk aku tutup kedai. Lagipun sekarang ni dah pun masuk April 2005, website ni dah lapuk, dah ketinggalan zaman. Buat masa ni, aku dah disable beberapa functions kat website ni. Nak...

TUTUP

TUTUP

Banyak masalah yang melanda sejak akhir-akhir ni, banyak manusia terutama budak-budak belum akil baligh buat kacau kat sini. Jiwa kacau, fikiran kusut.. dah ler, baik aku berehat beberapa bulan ni. Lupakan pasal cyberspace ni....