Telefon Mobil

Lupa nak bagitau (sbb malas nak bagitau) yang handphone Nokia 8250 aka Butterfly aku dah hilang. So, no 016-3xx xx69 takde orang akan jawab.

Namun itu dahulu kala. Sekarang aku dah dapat no. tu semula. Terima kasih kepada DiGi, memang pilihan yang lebih bijak kerana aku tak perlu keluarkan 1cent pun untuk replace simcard tu.

Nak call pun dah boleh sekarang ni, handphone yang aku pakai ni pun hanya untuk temporary je, tunggu la aku beli yang 3G… hambik ko pencuri!! Aku boleh beli lagi mahal la!!

*nantikan kemunculan versi patblas yang super gerek nak mampos!