Fenomena Connection di MMU Ep#1

Dengan berat hatinya aku nak menerangkan fenomena connections kat MMU yang selama ini di pandang hebat oleh mereka – mereka yang tak pernah dan baru mendengar tentang sebuah University yang ada bermacam – macam media; Multimedia University

Episode 1

MMU merupakan sebuah university pertama yang 24-7 connected. Itu adalah kebanggaan pertama MMU satu ketika dahulu. Kini, lebih banyak kerjasama yang di buat seperti kerjasama dengan Microsoft, menjadikan MMU sebuah institut xperiment dan Cuba-Jaya.

Namun, dari tahun ke tahun, technology semakin mengancam, para students nya dah memilik komputer yang lebih canggih dari komputer Lab SGI Workstation. Tapi, itu hanya sementara.. kini MMU dah memiliki SGI yang lebih power dan gah!! Hahahahh!! Bukan itu sahaja, persekitaran MMU hari ini pun makin bertambah ceria dengan pokok – pokok besar yang tumbuh dalam sekelip mata. Thanks to banglas dan Indons, tanpa mereka siapalah MMU ini.