Boring 3

The Matrix
Aku tau ramai yang dah ada DVD nie, tapi lantak la, aku nak bagitau jugak. This DVD version, memang bagak giler la features dia. Dari behind the scenes, 3 months martial arts training diorang, special effects diorang yang so called Bullet-Time tue. Beli la, buat collections!

2 Fast 2 Furious
Yang nie best giler! Kat DVD nie ada prelud or prolog cerita nie, yang mana menceritakan apa terjadi pada Brian selepas dia lepaskan Vin Diesel, macam mana dia ada Skyline dia tue. Beli, jangan tak beli.. memang berbaloi!

Pirates of the Carribean
Walaupun cerita nie masih baru, aku nasib baik la dapat DVD yang bebetul clear. Memandangkan DVD nie masih baru, dah tak official release lagi, for sure la features dia takde. Sape dah tengok cerita nie, dia tahu la, memang penuh actions dan lawak!!