DM FYP Presentation : Extend duh!

YES!! Akhirnya ter-extend juga tarikh Final Presentation FYP Digital Media aku nih. Kalo tak, memang mampos la nak pulun buat design itu ini dalam masa beberapa hari yang tinggal ni.

Date 21,21 & 23 adalah di pilih untuk presentation kitorang. Our final presentation will be held in FCM\’s Set & Background Studio, so ramai-ramailah yer datang menyebokkan diri. Nasib baik ler kat Set & Background tu sejuk giler, lagipun ramalan cuaca ada bagitau on 21st (ke 23rd) March suhu kat Malaysia ni paling tinggi. Matahari bebetul on top of Khatulistiwa.

Orait, masa untuk BEKERJA!!