Pindah Rumah

Minggu ni, parents aku datang. Datang sambil-sambil nak menolong kakak aku pindah ke rumah baru, di Puncak Jalil. Maka, aku pun turut serta dalam operasi pindah rumah.

Penat takyah cerita la, tapak kaki macam nak pecah sebab ke sana ke mari atas lantai yang keras. Tapi mujurlah aku takyah nak usung barang-barang naik lori. Abang ipar aku dah upah orang. Aku cuma collect and gather barang-barang ke satu tempat jelah.