Kisah Aku Untuk Di Kongsi Tak Suka Tak Apa

Back to Work

Back to Work

Haiya, 2 minggu berlalu. Cuti aku dah habis, tak puas rasanya, banyak benda yang aku tak sempat buat selama 2 minggu tu. Malas betul...

Hometown : Masjid ‘Beijing’

Hometown : Masjid ‘Beijing’

Kalau balik ke hometown, tak ke Rantau Panjang memang tak sah. Nak cari jeans, nak cari rare items, nak cari t-shirt murah-murah memang kat...

Hometown : Blue Sky

Hometown : Blue Sky

Aku dah letih dengan kerja² kat office, so aku ambik cuti 2 minggu; direct! 2 minggu beb!! Setengah orang 2 minggu cuti, tak buat...

These Odd Things : Teaser Poster

These Odd Things : Teaser Poster

Siefer/Teleng Odd Project : These Odd Things. Ini adalah teaser poster untuk projek merapu aku dengan Teleng. Shoot 3 hari berturut-turut untuk 4 episodes....

Happy Birthday to Me

Happy Birthday to Me

Happy Birthday Limie, you’re 28 years old la this year. Aku celebrate birthday tahun bersama 3 lagi insan yang jarak tarikh lahir kitorang dekat-dekat....

AJL24 – Full Rehearsal

AJL24 – Full Rehearsal

Anugerah Juara Lagu edisi ke-24 akan berlangsung esok. Malam ni adalah full-dressed rehearsal. Aku ajak Teleng untuk pergi tengok rehearsal ni kat Stadium Putra,...

Hello 2010

Hello 2010

Happy New Year TwentyTen New year resolution aku adalah 1920 x 1080. Tak kisah la Interlaced atau Progresive janji this year aku nak keluarkan...

End of 2009

End of 2009

Owh, kempunan this year nak sambut kat depan the Curve macam tahun lepas. Aku hanya mampu lepak kat parking lot One Utama, New Wing....

Muara Ikan Bakar

Muara Ikan Bakar

Dah lama tak gathering satu famili macam ni. Tapi malam ni pun hanya sebahagian sahaja. Bayangkan 8 adik-beradik + anak masing-masing.. memang aku nak...