Kisah Aku Untuk Di Kongsi Tak Suka Tak Apa

Short Film | PERTAMA : Fringe Film Fest 2010

Ini adalah special promo untuk PERTAMA yang akan ditayangkan kat KL Fringe 2010 : Fringe Film Fest yang bertempat di Menara DBP, Kuala Lumpur. Ini bukan trailer, tetapi adalah moments between the takes. Kira...

Moon’s Farewell

Hok Kok Moon, editor ntv7 akhrinya ambil keputusan untuk blah dari suite editing kat Sri Pentas ni. So, kitorang yang kenal dia hampir 4 tahun ni mengambil inisiatif untuk makan besar sempena farewell dia....

Back to Work

Back to Work

Haiya, 2 minggu berlalu. Cuti aku dah habis, tak puas rasanya, banyak benda yang aku tak sempat buat selama 2 minggu tu. Malas betul rasanya nak balik ke kehidupan kat bandar besar ni. Hari-hari...

Hometown : Masjid ‘Beijing’

Hometown : Masjid ‘Beijing’

Kalau balik ke hometown, tak ke Rantau Panjang memang tak sah. Nak cari jeans, nak cari rare items, nak cari t-shirt murah-murah memang kat sini. Terbaik punya! 2km sebelum sampai ke bandar Rantau Panjang,...

Hometown : Blue Sky

Hometown : Blue Sky

Aku dah letih dengan kerja² kat office, so aku ambik cuti 2 minggu; direct! 2 minggu beb!! Setengah orang 2 minggu cuti, tak buat apa-apa, tak jumpa kawan-kawan kat office.. boleh mati kutu. Tapi...

These Odd Things : Teaser Poster

These Odd Things : Teaser Poster

Siefer/Teleng Odd Project : These Odd Things. Ini adalah teaser poster untuk projek merapu aku dengan Teleng. Shoot 3 hari berturut-turut untuk 4 episodes. Coming Soon. Tunggu!

Happy Birthday to Me

Happy Birthday to Me

Happy Birthday Limie, you’re 28 years old la this year. Aku celebrate birthday tahun bersama 3 lagi insan yang jarak tarikh lahir kitorang dekat-dekat. Fadly (abg ipar aku, sama umur) & Fahmi (anak saudara...

AJL24 – Full Rehearsal

AJL24 – Full Rehearsal

Anugerah Juara Lagu edisi ke-24 akan berlangsung esok. Malam ni adalah full-dressed rehearsal. Aku ajak Teleng untuk pergi tengok rehearsal ni kat Stadium Putra, Bukit Jalil. Dari start persembahan sampai ke habis, apa yang...

Shorts : Untitled Siefer-Teleng Odd Project

Shorts : Untitled Siefer-Teleng Odd Project

10:00am, Subang Perdana Goodyear Court 10, USJ15.. kelihatan 2 kelibat yang sangat pelik, sedang ber-fotografi di sekitar swimming pool. Sorang Darth Vader, sorang lagi Gorilla. Kedua-dua esok makhluk ni berpakaian sangat kemas, malah ber-kot...