Kisah Aku Untuk Di Kongsi Tak Suka Tak Apa

Pulun

Pulun

Adus, kenape lah aku rasa malas giler nak ke kelas Media Production (MPM) pagi nie. Memang liat giler aa nak bangun, walaupun dah lame sedar. Kelas MPM nie pukul 9.00 pagi, tapi aku sedar...

Rileks Habis

Rileks Habis

Isnin datang lagi, hari best muncul lagi!!! Hahaha best best!! Semua orang pergi kelas dan lecture, aku dan member – member aku lepaks jer. Maklum la takde kelas. Ahahks, best giler!! Mulai minggu nie,...

Melepak ~Sakit

Melepak ~Sakit

Aku balik ke rumah abang aku kat Serdang dengan kakak aku. Dia datang ambil aku petang tadi dengan Kancilnya. Aku masih tak berdaya nak balik dengan motor, nak tekan gear, nak bertongkat kat trafik...

Basuh Membasuh

Basuh Membasuh

Memandangkan tapak tangan aku dah sembuh, maka bolehlah aku start basuh beg, baju, seluar dan barang – barang yang bau dia dah sampai tahap bangkai nie. Memang busuk giler wa cakap lu, memang kalau...

Pemulihan

Pemulihan

Jam 12.45 am, aku dan kengkawan aku selamat sampai kat MMU. Alhamdulillah, setelah 4 hari 4 malam kat Tapah, Perak takde perkara yang buruk berlaku. Kitorang punggah beg, dan balik ke bilik masing –...

Editor Picks