Kisah Aku Untuk Di Kongsi Tak Suka Tak Apa

Abah

Abah

Okey, aku sambung cerita pasal abah aku. Actually, dia takde la sakit kuat. Cuma ada masalah pada sendi, pada tulang punggung. Pembedahan dah pun seminggu lebih buat, so sekarang nie, abah cuma perlu berehat...

Balik Kampung

Balik Kampung

Wah, best giler. Aku selamat sampai kat Kota Bharu padal pukul (lebih kurang aa) 5.30 pagi. Fuh, best betul dapat hirup udara pagi kat tempat sendiri. Erm, dah 2 bulan lebih la kot aku...

Cuti

Cuti

Okeh, selamat datang ke bulan February 2003. Apsal cuti? Ha, ni nak bagitau nie. MMU cuti trimester break selama 1 minggu. Kemudian kitorang, students MMU yang bertuah nie sambung lagi 1 minggu, direct ke...

Tak Sempat

Tak Sempat

Aiseh, tak sempat jugak aku nak habiskan design layout untuk v10. Rasa semacam jer hari nie, otak jadi beku sebab cuaca sejuk hari nie. Takpun di sebabkan tekanan daripada budak – budak lain yang...

Off

Off

Hari nie memang OFF terus. Dari pagi sampai ke petang, aku asyik melepak depan PC. Aku sebenarnya ada dua kelas hari nie. Pagi Digital Animation dan petang tadi Media Production. Dedua kelas tue tak...

Poster Submitted

Poster Submitted

Kerja – kerja – kerja. Hahaha, dah pukul 2 lebih nie, aku masih tak tidur – tidur lagi. Kerja tak siap lagi, erm ape kate aku tidur dulu, kang sambung pagi esok. Cantek!!! Aku...

Pulun

Pulun

Adus, kenape lah aku rasa malas giler nak ke kelas Media Production (MPM) pagi nie. Memang liat giler aa nak bangun, walaupun dah lame sedar. Kelas MPM nie pukul 9.00 pagi, tapi aku sedar...

Rileks Habis

Rileks Habis

Isnin datang lagi, hari best muncul lagi!!! Hahaha best best!! Semua orang pergi kelas dan lecture, aku dan member – member aku lepaks jer. Maklum la takde kelas. Ahahks, best giler!! Mulai minggu nie,...

Melepak ~Sakit

Melepak ~Sakit

Aku balik ke rumah abang aku kat Serdang dengan kakak aku. Dia datang ambil aku petang tadi dengan Kancilnya. Aku masih tak berdaya nak balik dengan motor, nak tekan gear, nak bertongkat kat trafik...

Basuh Membasuh

Basuh Membasuh

Memandangkan tapak tangan aku dah sembuh, maka bolehlah aku start basuh beg, baju, seluar dan barang – barang yang bau dia dah sampai tahap bangkai nie. Memang busuk giler wa cakap lu, memang kalau...