Kisah Aku Untuk Di Kongsi Tak Suka Tak Apa

Hands-Free

Hands-Free

Introducing the New, one and only NOKIA 3215 Hands-Free. Hahahaha.. so funny lar!! Ntah kat mana aku jumpa gambar kat bawah nie, aku pun dah lupa. Nothing much to share about my day, just...

Same old Sh*ts

Same old Sh*ts

Itu la yang boleh aku describe. Balik – balik benda yang sama, cuma berlainan hari. Minggu depan dah presentation interface, concept board dan beberapa benda penting lagi. Progress aku, tak cecah 30% lagi. PC...

Siti 02; Siti 03; Siti 04

Siti 02; Siti 03; Siti 04

Semalam aku sempat tengok sekejap ke MTV Asia Award 2004 kat MTV (Ch71), maklum la ada kerja sebelum.. ada masalah technical kat Cybercafe, router cam sial!! Hahaha! Nasib aku baik, walaupun sempat tengok sikit,...

New LayPark

New LayPark

Check it out! Aku dah tukar skin untuk LayPark.Net pada awal pagi tadi (04:00). Process nak tukar skin tue, agak cerewet biler nak kena edit manually kat frontpage dan Download section tue. Walau apapun,...

Awek Maxis

Awek Maxis

Ketika tengah kusyuk menge-surf, tengok TV dan sibuk membuang masa, tiba – tiba aku di kejutkan oleh Bleak Eh, biar betul awek iklan Maxis nie!! Tanpa berlengah lagi, aku pusing belakang, tengok kat screen...

No updates, Freezing week

No updates, Freezing week

This week hidup aku seperti tak cukup hours untuk buat kerja. Walaupun menengokkan fizikal aku cam melepak jer, tapi sebenarnya kat kepala otak nie, banyak giler benda nak kena pikir Tengokkan script birthday aku,...

3 Fast 3 Furious

3 Fast 3 Furious

Whoah!!! Sebelum pergi solat Jumaat tengahari tadi, aku sempat tengok 3 Fast 3 Furious a.k.a Torque. Peh, wa cakap lu, terangkat bontot dengan kelajuan moto berkuasa helicopter tue.. Kepada adik – adik yang minat...

Akhirnya!!

Akhirnya!!

Setelah 1 hari 1 malam bersusah payah menggunakaan On-Screen Keyboard, sampai lenguh jari dan panas button mouse aku tue, hari nie masalah tue settle Aku ke Low Yatt (+Iwan +Teleng), kononnya aku nak cari...

Port PS2 Ku

Port PS2 Ku

Damn!! Tengah elok – elok guna PC, keyboard buat hal. Aku tukar keyboard lain, sama jer result. Sah, port dah sewel. So, dengan berusahanya aku terpaksa guna On-Screen Keyboard under Accessibility. Biler la aku...

Selamat Hari Raya Aidiladha

Selamat Hari Raya Aidiladha

Hari Raya Qurban kali nie aku cukup bersederhana. Tak macam tahun – tahun lepas, agak besar dan meriah. Maklum la, setiap tahun ada jer ahli keluarga aku yang buat qurban, baik lembu, mahupun kambing....

Editor Picks