Kisah Aku Untuk Di Kongsi Tak Suka Tak Apa

The Returner II

The Returner II

Yah.. Tora datang lagi dengan permainan baru!!! Muahahahaha.. Selamat kembali ke hostel. Aku gi ke MMU nie, just nak ambik beberapa barang yang masih tinggal. Di samping tue, nak hantar check-out form + kunci bilik....

The Returner I

The Returner I

Aku pi MMU tengahari tadi, selepas buat urusan kat Pejabat Pos Serdang, Pos Laju itu.. Pos Ekspress ini.. dan jugak beli stamp. Stamps tue, nak buh kat surat2 yang aku nak post, nak mintak...

Packed Up

Packed Up

Habis duit la pulak dok melepak kat sini. Nak balik, aku takde lori pulak. Maklum la, barang2 banyak giler. Dari kotak Altec Lansing, sampai ke kotak kasut Dr. Cardin.. Petang tadi, secara tak officialnya...

Jom Packing

Jom Packing

Start dari semalam lagi, aku dok perati manusia2 kat sini dok usung monitor, cpu, kipas, tv, peti ais, ps2, speaker + woofer dan kotak – kotak besar kehulur hilir, loaded ke kete masing2. Aii,...

Habis dah!!

Habis dah!!

Tepat jam 4.00 petang tadi, maka berakhir la sudah exam aku untuk semester ni. Sekarang nie nka buat apa? Memandangkan hal exam dah settle, aku nak settlekan hal Intership plak. Malam nie buh2 semua,...

Study ape lagi?

Study ape lagi?

Aiseh, hari nie kononnya bangun awal sebab nak stadi Courseware dari pagi sampai malam. Tapi lain la plak jadinya :p Ini semua gara – gara ter-Download (eceh!!) Senario Lang Buana!! Ahahks, ape salahnya layan...

Welkam Bekk

Welkam Bekk

Letih sungguh mengusung CPU ni dari G-Floor naik ke 4th floor nie. Ini baru CPU, kang tak lama lagi nak balik, nak kena usung 17 monitor, altec etc. BTW, aku baru je sampai dari...

Satu je lagi

Satu je lagi

Ooorait!! Pagi tadi dah settle paper Islamic Studies ((PIC). Nak kata susah, takde la sangat. Biasa jer, standard U. So, habis ngan PIC ni, maka tinggal satu je lagi iaitu paper Courseware. Tapi malangnyer...

Lagi 2

Lagi 2

Cuak akibat dari paper Media Law dah hilang. Nak kata cemerlang, memang jauh sekali la.. kire 40/60. Mana nak ingat woo semua Acts. yang terlibat. Tahun lepas, diorang kasi Acts tue, tapi tahun nie,...

One DOWN!! 3 more to go

One DOWN!! 3 more to go

Yeay!!! Settle paper Creative Comm petang smalam. Conclusion-nya; boleh layan lar paper tue Khamis nie, battle yang sebenar. Aku jamin 90% dari student CM memang tak minat paper Media Law nie.. muahahaha!! Nak tak...