Kisah Aku Untuk Di Kongsi Tak Suka Tak Apa

Drift Drift Drift

Drift Drift Drift

Whoah!! Balik dari presentation pagi tadi, aku agak kecewa la, walaupun lecturer puas hati, tapi masih perlu ditambah dan diubah. Nak lepaskan tensen, aku bukak Need for Speed Underground, aku layan Driff mode dan...

Baru nak Kalut

Baru nak Kalut

Memang dah jenis manusia pemalas, esok ada presentation, malam nie baru nak kalut buat kerja 😡 Esok, 26-02, aku ada presentation mengenai Design Development, final project aku untuk semester nie. Dari sketches kat kertas,...

Selamat Tahun Baru 1425H

Selamat Tahun Baru 1425H

Ramai yang tahu yang hari nie adalah Maal Hijrah. Ramai yang paham erti Hijrah. Ramai yang tahu Maal Hijrah, public holiday. Tak berapa ramai yang sedar, Maal Hijrah tue sambutan tahun baru. Ramai yang...

Hands-Free

Hands-Free

Introducing the New, one and only NOKIA 3215 Hands-Free. Hahahaha.. so funny lar!! Ntah kat mana aku jumpa gambar kat bawah nie, aku pun dah lupa. Nothing much to share about my day, just...

Same old Sh*ts

Same old Sh*ts

Itu la yang boleh aku describe. Balik – balik benda yang sama, cuma berlainan hari. Minggu depan dah presentation interface, concept board dan beberapa benda penting lagi. Progress aku, tak cecah 30% lagi. PC...

Siti 02; Siti 03; Siti 04

Siti 02; Siti 03; Siti 04

Semalam aku sempat tengok sekejap ke MTV Asia Award 2004 kat MTV (Ch71), maklum la ada kerja sebelum.. ada masalah technical kat Cybercafe, router cam sial!! Hahaha! Nasib aku baik, walaupun sempat tengok sikit,...

New LayPark

New LayPark

Check it out! Aku dah tukar skin untuk LayPark.Net pada awal pagi tadi (04:00). Process nak tukar skin tue, agak cerewet biler nak kena edit manually kat frontpage dan Download section tue. Walau apapun,...

Awek Maxis

Awek Maxis

Ketika tengah kusyuk menge-surf, tengok TV dan sibuk membuang masa, tiba – tiba aku di kejutkan oleh Bleak Eh, biar betul awek iklan Maxis nie!! Tanpa berlengah lagi, aku pusing belakang, tengok kat screen...

No updates, Freezing week

No updates, Freezing week

This week hidup aku seperti tak cukup hours untuk buat kerja. Walaupun menengokkan fizikal aku cam melepak jer, tapi sebenarnya kat kepala otak nie, banyak giler benda nak kena pikir Tengokkan script birthday aku,...

3 Fast 3 Furious

3 Fast 3 Furious

Whoah!!! Sebelum pergi solat Jumaat tengahari tadi, aku sempat tengok 3 Fast 3 Furious a.k.a Torque. Peh, wa cakap lu, terangkat bontot dengan kelajuan moto berkuasa helicopter tue.. Kepada adik – adik yang minat...