Kisah Aku Untuk Di Kongsi Tak Suka Tak Apa

Drift Drift Drift

Drift Drift Drift

Whoah!! Balik dari presentation pagi tadi, aku agak kecewa la, walaupun lecturer puas hati, tapi masih perlu ditambah dan diubah. Nak lepaskan tensen, aku...

Baru nak Kalut

Baru nak Kalut

Memang dah jenis manusia pemalas, esok ada presentation, malam nie baru nak kalut buat kerja 😡 Esok, 26-02, aku ada presentation mengenai Design Development,...

Selamat Tahun Baru 1425H

Selamat Tahun Baru 1425H

Ramai yang tahu yang hari nie adalah Maal Hijrah. Ramai yang paham erti Hijrah. Ramai yang tahu Maal Hijrah, public holiday. Tak berapa ramai...

Hands-Free

Hands-Free

Introducing the New, one and only NOKIA 3215 Hands-Free. Hahahaha.. so funny lar!! Ntah kat mana aku jumpa gambar kat bawah nie, aku pun...

Same old Sh*ts

Same old Sh*ts

Itu la yang boleh aku describe. Balik – balik benda yang sama, cuma berlainan hari. Minggu depan dah presentation interface, concept board dan beberapa...

Siti 02; Siti 03; Siti 04

Siti 02; Siti 03; Siti 04

Semalam aku sempat tengok sekejap ke MTV Asia Award 2004 kat MTV (Ch71), maklum la ada kerja sebelum.. ada masalah technical kat Cybercafe, router...

New LayPark

New LayPark

Check it out! Aku dah tukar skin untuk LayPark.Net pada awal pagi tadi (04:00). Process nak tukar skin tue, agak cerewet biler nak kena...

Awek Maxis

Awek Maxis

Ketika tengah kusyuk menge-surf, tengok TV dan sibuk membuang masa, tiba – tiba aku di kejutkan oleh Bleak Eh, biar betul awek iklan Maxis...

No updates, Freezing week

No updates, Freezing week

This week hidup aku seperti tak cukup hours untuk buat kerja. Walaupun menengokkan fizikal aku cam melepak jer, tapi sebenarnya kat kepala otak nie,...

3 Fast 3 Furious

3 Fast 3 Furious

Whoah!!! Sebelum pergi solat Jumaat tengahari tadi, aku sempat tengok 3 Fast 3 Furious a.k.a Torque. Peh, wa cakap lu, terangkat bontot dengan kelajuan...