Kisah Aku Untuk Di Kongsi Tak Suka Tak Apa

Music Video | TV3 Malaysia

Music Video TV3 Malaysia. Dedicated music video to all staff, crews, editors, producers of TV3 Malaysia. Director: Halimi Assistant Director: Daneal Song: Awad Client: TV3 Malaysia

0

Renovation

Renovation kat Creative Department dah pun selesai. Dari dinding kayu, ubah ke dinding kaca. Dari aku yang berbilik, dirobohnya dah semua dah kena duduk ala-ala cubicle. Kononnya nak buat open-space Google style, KONON. Yang...

Banyak plak rambutan kat rumah ni.

A post shared by Halimi Siefer Hassan (@siefer) on Oct 26, 2012 at 6:21pm PDT Rambutan ni, setahun berapa banyak kali musimnya? Rasanya masa raya hari tu pun dah berbuah. Ini berbuah lagi. Banyak...

Jalan-jalan Time Wasting (Earth Hour 2010)

Video ni di-shoot pada malam Earth Hour 2010, March 27, tapi baru sekarang baru nak tayang videonya. Ini pun sebab nak clear-kan space kat hardisk, so compile + edit = rendered! Keluar shoot 2-3...

Media Prima : Family Day 2010

Whoh!! It’s been 3 years since the last Media Prima Family Day. Time tu aku masih kat ntv7, Glenmarie Shah Alam lagi. This year, agak kurang meriah dari segi makanan dan juga acara. Goodies...

Everybody Loves Nikon

A post shared by Halimi Siefer Hassan (@siefer) on Oct 15, 2012 at 4:25am PDT Sebelum ni, si Rohisam (Boy) gila Nikon.. sekarang ni pulak si Lan Shake pulak nak beli kamera. Dan si...

Media Prima : Durian Alarm 2010

Musim durian datang lagi, yeargh!! Dan kali ni hanya durian sahaja tersedia, tak sepertimana tahun lepas. Selain durian, rambutan + manggis turut singgah kat Sri Pentas, Bandar Utama ni. Memandangkan hanya boleh telan durian...

Mandi-Manda Sungai Tekala

Yok!! Dah lama tak mandi sungai, tak berekreasi. Last time kat Hutan Lipur Lentang beberapa tahun yang lepas. This time, aku pergi bersama-sama famili abang aku. Bawak budak-budak masuk hutan, mandi sungai.. daripada dok...

Teleng Kahwin

Hari ni si Teleng akad nikah, dan petangnya bersanding terus. Aku sebenarnya malas nak ambik gambar mahupun video sebab tujuan aku hanya nak jumpa Teleng, nak wish & nak makan. Hahaha..