Kisah Aku Untuk Di Kongsi Tak Suka Tak Apa

Everybody Loves Nikon

A post shared by Halimi Siefer Hassan (@siefer) on Oct 15, 2012 at 4:25am PDT Sebelum ni, si Rohisam (Boy) gila Nikon.. sekarang ni pulak si Lan Shake pulak nak beli kamera. Dan si...

Media Prima : Durian Alarm 2010

Musim durian datang lagi, yeargh!! Dan kali ni hanya durian sahaja tersedia, tak sepertimana tahun lepas. Selain durian, rambutan + manggis turut singgah kat Sri Pentas, Bandar Utama ni. Memandangkan hanya boleh telan durian...

Mandi-Manda Sungai Tekala

Yok!! Dah lama tak mandi sungai, tak berekreasi. Last time kat Hutan Lipur Lentang beberapa tahun yang lepas. This time, aku pergi bersama-sama famili abang aku. Bawak budak-budak masuk hutan, mandi sungai.. daripada dok...

Teleng Kahwin

Hari ni si Teleng akad nikah, dan petangnya bersanding terus. Aku sebenarnya malas nak ambik gambar mahupun video sebab tujuan aku hanya nak jumpa Teleng, nak wish & nak makan. Hahaha..

Hometown

Owh, balik kampung lagi. Selalunya aku balik dengan flight, tapi kali ni balik secara old-school sikit, dengan keta. Thumbnail bagak kat atas tu adalah kapal terbang AirAsia yang aku ambik dari laman rumah guna...

Pindah Rumah

Minggu ni, parents aku datang. Datang sambil-sambil nak menolong kakak aku pindah ke rumah baru, di Puncak Jalil. Maka, aku pun turut serta dalam operasi pindah rumah. Penat takyah cerita la, tapak kaki macam...

UiTM

Cousin aku, Rizal register as a freshie kat UiTM Shah Alam. Apekenama course dia pun aku tak tau.. Asasi, Hak Asasi, Law? Ntah la. Ini adalah kali pertama aku jejak kaki, masuk ke UiTM...

AIM17 – Full dressed Rehearsal

Malam ni, rehearsal terakhir untuk mereka-mereka yang terlibat dalam AIM17, bertempat kat PWTC, KL. Full-dressed punya, tapi ada yang sayang dek baju yang mahal, dan kononnya nak buat suprise kat penonton, ada yang tak...

Demam Prince of Persia bermula

Prince of Persia : The Sands of Time (movie) akan ditayangkan bulan 5 nanti. Aku follow game P.o.P ni zaman aku sekolah rendah lagi, zaman 1st game dia lagi. Bermula dengan Prince of Persia,...

PERTAMA : Lepaq Cafe, Kelana Mall

PERTAMA : Lepaq Cafe, Kelana Mall

Hari ni, PERTAMA ditayangkan kat Lepaq Cafe, Kelana Mall, Kelana Jaya. Nothing special just a small screening. Terima kasih kepada saudara Ridhwan Saidi atau lebih dikenali sebagai BinFilem kerana sudi tayang short-movie aku yang...

Editor Picks