Kisah Aku Untuk Di Kongsi Tak Suka Tak Apa

Ngantuk

Ngantuk

Huaaaargggg, mengantuk sungguh!! Haaa, aku skarang dah kat Selangor, Bandar baru Bangi. Bas yang aku naik semalam selamat sampai kat Bangi jam 5.30 pagi. Fuh, syukur alhamdulillah, nothin\’ happen dalam perjalanan tadi. Orait, tido...

Kembali ke Metropolitan

Kembali ke Metropolitan

Takde apa yang best, cuma nak inform yang aku akan balik ke Bandar Baru Bangi malam nie.. Jumpa di sana.. di sana.. di saaaaana!!!

Berkat Jumaat

Berkat Jumaat

Owh.. bestnya hari nie. Habis jer solat Jumaat tengahari tadi, hujan pun turun. Walaupun tak lama, namun agak lebat jugak la. Cukup untuk membasahkan tanah yang dah lama tak kena air hujan nie. Sessi...

Yahoo! IM 6.0 Beta

Yahoo! IM 6.0 Beta

Nasib baik le ada budak yg bagitau pasal Yahoo! Messenger baru nie. Kalo tak, ketinggalan ler aku. Huhuhu!! Aku tak tahu biler Yahoo! release BETA (v6.0) dia nie, tapi aku dapat tahun dan install...

Kemarau Berpanjangan

Kemarau Berpanjangan

Sebelum aku balik ke kampung nie, tak tahu plak yang kat Kota Bharu dilanda kemarau. Biler dah balik nie, aku tengok air perigi pun tinggal sikit. Waduh, kiranya aku nie bercuti dalam summer la...

Pangkal Jalan

Pangkal Jalan

Tepat jam 4.00 pagi, betul.. tak tipu, memang tepat, aku sampai kat Kota Bharu. Alhamdulillah, selamat jugak aku jejakkan kaki nie kat negeri kelahiran. Huaargh, mengantuk sungguh!! Nyenyak la plak aku tidor kat dalam...

Balik Kampung

Balik Kampung

Dah tiba masanya untuk aku balik kampung. Aku dah habiskan 1 setengah minggu cuti aku kat Bangi, Serdang & Cyberjaya. Kesian plak orang tua aku kat kampung tue. Iye la kan, biler dah cuti...

Meh nak story

Meh nak story

Aku tak masuk kerja lagi lar!! Huhuhu, kerana pulut santan binasa, kerana photo.. kerjaya binasa. Kepada rakan2 MySpace sekalian, gambar tue adalah tempat aku melepak hari – hari, untuk get connected dengan dunia online...

Interview

Interview

Hari nie, aku kena pergi ke Lensa MMU JV Sdn. Bhd. untuk di interview. Agak cuak la sebab aku sampai, dan tengok takde manusia lain, takkan ler aku sorang je hari nie.. huhu Namun,...

Compiled

Compiled

Semalam aku dapat SMS & Email dari Lensa MMU, suh pergi interview, pagi esok jam 10. So, hari nie baru la kelam kabut kumpul semua kerja – kerja lama, nak di buat portfolio. Maka,...