Kisah Aku Untuk Di Kongsi Tak Suka Tak Apa

Shopping jap

Shopping jap

Kebetulan si Ery + Hadi ni nak pergi cari DV tape, VHS etc untuk kerja FA diorang, aku pun ikut diorang nak cari something yang dah lama patut aku beli. New HARD DISK. Harddisk...

BEN : Habis dah?

BEN : Habis dah?

Akhirnya…. the Last Paper kat MMU!!! Hoyeah.. tepat jam 4:30pm aku blah dari exam hall. Paper Cyberpreneurship merupakan penutup segala-galanya aku kat sini. Selalunyaa kalo manusia-manusia yang bergelar student ni habis exam, diorang memang...

BHM : Settled

BHM : Settled

Petang tadi, settled satu paper (BHM – Basic Economics, Management and Accounting), maka tinggal satu je lagi esok. Apa? Ingat aku student Multimedia tak kena belajar economics etc ni? Kena woo, semua ini berkaitan...

Tutup Kedai

Tutup Kedai

Dah tiba masanya untuk aku tutup kedai. Lagipun sekarang ni dah pun masuk April 2005, website ni dah lapuk, dah ketinggalan zaman. Buat masa ni, aku dah disable beberapa functions kat website ni. Nak...

TUTUP

TUTUP

Banyak masalah yang melanda sejak akhir-akhir ni, banyak manusia terutama budak-budak belum akil baligh buat kacau kat sini. Jiwa kacau, fikiran kusut.. dah ler, baik aku berehat beberapa bulan ni. Lupakan pasal cyberspace ni....

Party BBQ la, ape lagi

Party BBQ la, ape lagi

Oh ya, lupa nak bagitau.. semalam selepas kitorang tutup kedai, bungkus semua kerja dan bawak balik PC ke bilik.. kitorang ada party BBQ kat Cyberia. Almaklum la, dah penat-penat buat kerja, kena la enjoy....

FYP : Day 3 – Public

FYP : Day 3 – Public

Setelah every single things dah setup, kitorang pun open-la pintu kepada para public umumnya, dan student MMU khususnya untuk datang dan test-drive kerja Digital Media kitorang. Ramai jugaklah yang datang, dari student, sampailah ke...

FYP : Day 2 – Assessment

FYP : Day 2 – Assessment

Sudah 24 jam aku tak tidur, aku bangkit pukul 7:00AM semalam, dan sekarang dah pun pukul pukul 7:01AM, Monday 22 March. Nasib baik la badan aku ni masih lagi boleh tahan, makan pun cukup...

FYP : Day 1 – Setup

FYP : Day 1 – Setup

Hari yang sibuk giler, dari pagi sampai ke malam. Seawal pagi, aku bangun untuk continue buat kerja. Pukul 9:00AM nanti nak ke CITS untuk pergi ambik projector. 10:00AM, aku masih kat Set & Background...

Gemilang, Terbilang & Terhilang

Gemilang, Terbilang & Terhilang

Untuk sekian kalinya, aku takkan sentuh journal, shoutbox, guestbook mahupun apa-apa yang rutin-ly aku buat sekarang. Semua ni adalah untuk memberi laluan kepada otak, mata dan keringat yang masih tinggal kat badan ni, untuk...