Kisah Aku Untuk Di Kongsi Tak Suka Tak Apa

Kerja atau dikerjakan

Kerja atau dikerjakan

Aku pun tak pasti, aku tengah bekerja atau aku telah dikerjakan? Kids@FGW (feel good world) tengah rancak dengan brand-ads, fillers dan mencari hos baru....

Beating Meeting

Beating Meeting

Hari ni gua ada meeting.. meeting tertutup bersama-sama editor CSD Primeworks, Media Prima. 2 jam kat dalam bilik tu terasa macam 4 jam berlalu....

Recce : Ulu Yam

Recce : Ulu Yam

Aku ke Ulu Yam bersama-sama dengan Pak Art + Spring, nak recce untuk camping/one night stay, next weekend, sempena Thaipusam. Maklum la, last time...

LOST Season 5

LOST Season 5

F* yeah. Lost returns with brand new season.. Gua dah buat countdown dari semalam lagi kat Facebook, kalo mana-mana fans tak sedar lagi, gua...

Happy Birthday to Me

Happy Birthday to Me

Happy Birthday to Me, Myself & … Alhamdulillah, aku boleh bernafas lagi tahun ke-27, ulang tahun kelahiran aku kat bumi Allah ini. Semalam, 09-01...

Happy New Year Y’all

Happy New Year Y’all

Happy New Year to Y’all, where ever y’all dok, baik kat utara, mahupun selatan, timur atau barat. New year ni kita sambut best sikit,...

Mana Gaji Ku?

Mana Gaji Ku?

Hangin satu badan aku hari ni apabila gaji tak masuk. Bila aku tanya officemates lain, semua cantek je, dah masuk macam biasa. Yang masuk...

Take down : iPhone 1st Gen

Take down : iPhone 1st Gen

Oh yeh, hari ni aku berjaya meng-activate & jailbreak sebijik iPhone 1st Gen. Ini adalah cubaan pertama kali aku dengan iPhone. Yelah kan, aku...