Pemalas yang GIle

Memandangkan minggu ni adalah minggu study, maka tak ada la kelas. So hari nie aku memang melepak dari pagi sampai ke malam tanpa buat aktiviti yang productive dan best. Bukan takde kerja, kerja aku nun menimbun!! Ber-layer – layer banyaknya.

Model Making dan MAYA masih tak settle. Model making tak siap nak cantum dan MAYA tak di-animate-kan lagi. Memang kusut, and this thurday aku ada Malaysian Studies punya Quiz. Waargh!! Emo sungguh!

Si kecil Evil dan si remaja DarkAvenger dah meng-update website diorang.. pi la usha!