Back ONLINE

WOooohooOO!!!!! I\’m back in the network!! Derita tanpa connection selama 4 hari 3 malam yang aku dan budak – budak MMU lain alami, akhirnya berakhir sudah!! Sikit demi skit apabila pihak CITS dah bukak balik connection kat hostel nie setelah di landa badai virus ape kejadah!

Aku tak sure ape jenis virus tue, tapi menda alah tue dah serang ke CITS. Katanya semua nie dari student gak. Student yang tak reti – reti nak balik time cuti. Nak main internet jer kerja.

Pihat CITS akan kembalikan connection ke setiap bilik biler PC penghuninya bebas dari virus, bebas dari segala kotoran degil. Walau apapun, i\’m glad to get connected again!!! Hahahaahh!!! Sangap woo kalo MMU takde connection!!